Big Brother Albania

Big Brother Albania

Ermela

ERMELA
Mosha: 24 vjeç

Gjendja civile: Beqare

Vendlindja: Vlorë

Vendbanimi: Tiranë

Arsimi: I Lartë, Punë Sociale

Profesioni: Punonjëse sociale.

Hobi dhe interesa: Muzika, spektakli.

Thotë për veten: “Kam shumë besim tek vetja, ndonjëherë të tepruar. Kam aftësi të lindura komunikuese, karakter të fortë dhe në një lojë dua të dal gjithnjë fitimtare”.

Hyn në Big Brother: Për të fituar famë dhe për një të ardhme në televizion.

2 Comments

  1. You need a hungry market for your ebook and you need a big market.
    This makes them easier on the eye when reading for long periods of time.
    When you sell traditional books, you have to deliver pack them properly and professionally and deliver them to your customers via postal
    mail.

  2. Για να μην μενετε ανενημερωτοι στην ενημερωση , ενημερωθειτε τωρα για αθλητικα.

    Βρισκουμε νεα για να σας κραταμε παντα ενημερους

Leave a Response

Protected by WP Anti Spam

Spam Protection by WP-SpamFree