Big Brother Albania

Big Brother Albania

Mariel

MARIEL
Mosha: 23 vjeç

Gjendja civile: Beqar

Vendlindja: Durrës

Vendbanimi: Piacenza, Itali

Arsimi: I Lartë, Marketing

Profesioni: Wrestler

Hobi: Muzika rock

Thotë për veten: “Nuk dua të jem më lart se të tjerët, por i barabartë me të gjithë. Respektoj mendimin e tjetrit dhe jam i durueshëm edhe kur njerëzit gabojnë. Jam racional dhe nuk merrem kurrë me vogëlsira”.

Hyn në Big Brother: Për të njohur gjeneratën e tij në Shqipëri, e cila i mungon prej vitesh.

1 Comment

Leave a Response

Protected by WP Anti Spam

Spam Protection by WP-SpamFree