Big Brother Albania

Big Brother Albania

Neda

NEDA
Mosha: 20 vjeç

Gjendja civile: Beqare

Vendlindja: Kavajë

Vendbanimi: Tiranë

Arsimi: I Lartë, Filozofi

Hobi: Letërsia

Thotë për veten: “Si njeri, më identifikon liria. Për mua, ajo është vlera absolute, ideali kryesor”.

Hyn në Big Brother: Sepse i duhet të shohë veten, deri ku arrin të shkojë. E shikon si një lloj loje, si një sfidë mes brezash dhe mentalitetesh.

5 Comments

  1. I tried to publish a comment previously, however it has not shown up. I think your spam filter might be broken?

  2. Anyone can count the seeds in an apple.

  3. This really is a very amazing powerful resource that you’re offering and you just provide it away cost-free!! I really like discovering websites ones understand the particular valuation on giving you fantastic learning resource for zero cost. We truly dearly loved examining these pages. Be thankful!

  4. Για να μην μενετε αδιαβαστοι στην ενημερωση , ενημερωθειτε τωρα για Κοσμο.
    Βρισκουμε νεα για να σας κραταμε
    παντα ενημερωμενους

Trackbacks

  1. Wal-Mart pulls formula after baby’s death « ysecagydav

Leave a Response

Protected by WP Anti Spam

Spam Protection by WP-SpamFree